Photobooth på eventet ger bestående minnen!

Sommarfest, höstfest eller AW. Vi lovar att photoboothet är lika roligt på vilket event ni än arrangerar.

Låt era kunder och gäster sprida ert budskap eller ert varumärke genom att visa bilderna på sociala medier.


Vi erbjuder alltid kunderna att skriva ut en fysisk remsa, ett perfekt sätt att sedan visa upp bilden så fler kan se den.

Event

Uppmuntra besökarna att dela sina foton på SoMe genom att erbjuda dem en hashtag, detta hjälper till att sprida ”ordet” om er invigning!

After Work

En bakgrund som matchar temat på AWn, roliga props, ett pris för ”bästa” bild & slutligen sätt upp alla bilderna på väggen för ännu mer skratt. Kan inte bli misslyckat!

Julfest

Med ett photobooth på plats erbjuder ni alla medverkande en rolig & engagerande upplevelse.

Anpassa photoboothet efter era önskemål

Våra Photobooth kan anpassas efter evenemangets tema. Ni kan lägga till rekvisita, bakgrunder eller digitala filter för att skapa en unik och minnesvärd upplevelse.

Vi har paketpris för både stora & små event

Ni kan välja mellan olika paket i varierande prisklass, allt efter vad ni har för behov. Digitala bilder eller en fotoremsa på plats med eller utan företagets logga. 

Låt oss göra jobbet

Vi levererar och monterar photobooth på ert event eller er invigning. Ni låter oss ta hand om jobbet, vi ser ut den bästa platsen för photoboothet, monterar allt inklusive bakgrund samt monterar ner och hämtar allt på överenskommen tid.

Låt ert varumärke synas

Photobooths ger dina gäster möjligheten att ta med sig foton som påminner dem om det roliga de hade på ditt event. Detta kan stärka deras koppling till evenemanget och skapa positiva associationer.

Nöjda kunder

Nöjda kunder